معرفی سبدگردانی
سبدگردانی اختصاصی
شرکتهای مدیریت دارایی واسطههایی هستند که تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار اقدام به ارائه خدمت سبدگردانی میکنند ، سبدگردانی اختصاصی به این معناست که برای هر فردی متناسب با شخصیت مالی وی سرمایهگذاری انجام میشود.
انعقاد قرارداد
سبدگردانی اختصاصی معمولاً با انعقاد قرارداد رسمی یک ساله با سرمایهگذار آغاز میشود و شرکتهای مدیریت دارایی با ایجاد سبد متنوعی از سهام، اوراق با درآمد ثابت، طلا و… تلاش دارند بیشترین منافع را برای سرمایهگذاران کسب کنند.
کارمزد
هزینههای سرمایهگذاری برای مدیریت دارایی به دو کارمزد ثابت (کارمزد مدیر) و متغیر (کارمزد عملکرد) تقسیمبندی میشود. کارمزد ثابت معمولا درصد پایینی است که بخشی از آن برای پوشاندن هزینههای صورت گرفته از طرف سبد اختصاصی سرمایهگذار دریافت میشود و کارمزد متغیر بستگی به عملکرد سبدگردان در طول مدت قرارداد تغییر میکند.
نحوه مدیریت دارایی
گزینش سهام در سبدهای اختصاصی بر پایه تحلیل شرایط اقتصاد کلان و تحلیل بنیادی صنایع و شرکتهای پرپتانسیل استوار است. تحلیل تکنیکال صرفاً به عنوان ابزاری کمکی برای بهینه کردن زمان ورود و خروج به سهام بنیادی مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین به منظور بهره برداری از فرصتهای بازار در کوتاه مدت ممکن است بخش اندکی از سبد سهام، متناسب با فضای عمومی بازار در صنایع و شرکتهای پیشرو و مورد اقبال فعالان بازار چیدمان شود.
مشخصات تیم سبدگردانی
دکتر میلاد رحمانیانی
مدیر سبد – دکتری اقتصاد مالی
امیر حسین مهر
تحلیلگر سبد – کارشناسی ارشد مدیریت مالی (دانشگاه تهران)
خدمات سبدگردانی
تحلیل و ارزیابی ریسک
ایجاد سبد بهینه
ارائه گزارش های تحلیلی
نوع اوراق بهادار تحت مدیریت
کلیه اوراق بهاداری که در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران پذیرفته شدهاند.
اوراق مشارکت، اوراق صکوک و اوراق بهادار رهنی و سایر اوراق بهاداری که مجوز انتشار از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یا سازمان بورس و اوراق بهادار اخذ نموده اند.
گواهی های سپرده منتشره توسط بانک ها یا مؤسسات مالی اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران.
بازدهی
عملکرد مناسب صندوق های سهامی تحت مدیریت تامین سرمایه در هر دوره زمانی نسبت به شاخص کل بازار سرمایه می تواند بیانگر توانمندی تیم اجرایی شرکت در سبدگردانی باشد.
ابزار تحلیل و تصمیم
گزارش بنیادی سهام
طراحی نرم افزار تخصصی ریسک
نرم افزار و رویه تحلیل تکنیکال
منابع اطلاعاتی
بورس ویو
ره آورد ۳۶5
سایت کدال
سایر
رویه کنترل تضاد منافع
1–تضاد منافعی که ممکن است بین شرکت سبدگردانی، اشخاص وابسته و کارکنان وی با مشتریان بهوجود آید.
مطابق ماده ۱۴ دستورالعمل شرکت سبدگردانی در صورتیکه تضاد منافع میان مشاور سرمایهگذاری و مشتری بهوجود آید، اولویت با مشتری خواهد بود.
در صورتیکه شرکت مشاور یا کارکنان وی ذینفع باشند، مطابق ماده ۱۹ دستورالعمل شرکت سبدگردان،گزارش آنرا افشا نمایند .
برای کاهش و حل و فصل تضاد منافع احتمالی، علاوه بر دستورالعمل شرکت سبدگردانی و بخش نامهها و نظارتهای سازمان بورس اوراقبهادار، در داخل شرکت نیز رویههای حفظ و نگهداری اطلاعات مشتریان شرکت سبدگردانی طراحی شده است.
2-هرگونه منافعی که در نتیجهی عمل مشتری به توصیهی شرکت سبدگردانی ، نصیب شرکت سبدگردانی میشود این شرکت به استثنای کارمزد دریافتی از شرکت سبدگردانی ، منفعت دیگری از این طریق ندارد.
3-هرگونه منافعی که ارائهی خدمات مشاورهی سرمایهگذاری برای اشخاص ثالث به استثناء کارکنان شرکت، بهوجود میآورد.
4-هرگونه سمت یا شغلی که هر یک از اعضای هیأتمدیره، مشاوران، تحلیلگران، کارشناسان و یا نمایندگان شرکت سبدگردانی در سایر شرکتها پذیرفته یا به آن اشتغال دارند تمامی اطلاعات مورد نیاز در قسمت اطلاعات افراد در بخش مشخصات اعضا منتشر شده است.